Ale!

Orgaaninen entsyymikuorinta – Organic Enzyme Peeling

56,00  39,20 

Orgaaninen entsyymikuorinta

Etsitkö intensiivistä ja luonnollista kuorintahoitoa? Entsyymikuorintamme on ihanteellinen luonnollinen ja intensiivinen kuorinta. Ananas- ja papaijaentsyymit poistavat kuolleita ihosoluja ja keräävät ihon jätteet.

9 varastossa

Tuotetunnus 5060173720087
Tuotemerkit: ,

Kuvaus

Orgaaninen entsyymikuorinta

Etsitkö intensiivistä ja luonnollista kuorintahoitoa? Entsyymikuorintamme on ihanteellinen luonnollinen ja intensiivinen kuorinta. Ananas- ja papaijaentsyymit poistavat kuolleita ihosoluja ja keräävät ihon jätteet. Oleelliset kasviravintoaineet ja antioksidantit mansikoista, mustikoista, karhunvatukoista ja vadelmista auttavat kirkastamaan ja pehmentämään ihoa. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu nuorekkaalta ja raittiilta ilman mitään haittavaikutuksia jotka liittyvät kemikaalisiin kuorintoihin!

100ml – 20 hoitoa

100% aktiivinen

Käyttö:
Pitääkseen naamion aktiivisena on tärkeää pitää naamio kosteana. Sekoita yksi teelusikallinen naamiojauhetta yhteen teelusikalliseen vettä ja levitä suoraan puhdistetulle iholle, mukaan lukien silmien ympäristölle. Maksimaaliseen tehoon pääset, jos yhdistät jauheeseen yhden teelusikallisen luonnonmukaista vuohenjugurttia tai organista hunajaa veden sijaan. Anna naamion vaikuttaa enintään kymmenen minuuttia (herkällä iholla 5-7 minuuttia). Huuhtele haalealla vedellä poistaakseen kuorinnan, ja viimeistele huuhtelemalla kasvot viileällä vedellä.

Inci:
Colloidal Oatmeal, Fragaria Ananassa Fruit Powder, Prunus Avium Shell Powder, Rubus Fruticosus Fruit Extract, Armeria Maritima Flower/Leaf/Stem Extract, Rubus Idaeus Seedcake Powder, Vaccinium Angustifolium Fruit, Malpighia Glabra Fruit Extract, Protease, Aminopeptidase, Bromelain, Papain, Lipase, Amylase, Amyloglucosidase, Diastase, Invertase, Lactase, Cellulase, Pectinase, Hydrolyzed Xylan, Sodium Phytate, Maltodextrin, Silica,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Orgaaninen entsyymikuorinta – Organic Enzyme Peeling”