Kasvovesi – Flower Berry Essence – 80 ml

36,00 

Syväkosteuttava kasvovesi, joka sisältää probiootteja. Kaikille ihotyypeille.

3 varastossa

Tuotetunnus 7090037401218
Tuotemerkki:

Kuvaus

Kosteuttava kasvovesi vahvistavilla probiootteilla, 95% ekologinen. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuotteella on syväkosteuttava olemus, joka tuoksuu ihanasti kukille ja marjoille. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja vahvistavia ja suojaavia probiootteja.

Ravitsevat kurkku-, kurjenpolvi-, seljankukka-, ruiskukka-, vadelma-, mansikka- ja acai-marjauutteet rauhoittavat ihoa, lisäävät kosteutta ja antavat upean hehkun. Kasvovettä kutsutaan myös hoitovedeksi, koska se sisältää runsaasti syvälle ihoon vaikuttavia vaikuttavia aineita.

Flower Berry Essence on 3-in-1-monitoimituote, jota voidaan käyttää haluamallasi tavalla. Se myydään tyylikkäässä lasipullossa, ja pumppu jakaa sumutteen tuhansiin pieniin pisaroihin suihkuttaessa kasvoille. Kasvovesi virkistää ja muuttaa ihon pehmeäksi. Flower Berry vähentää punoitusta ja ärsytystä, sekä estää ihon epäpuhtauksia. Se kosteuttaa ja vahvistaa ihon suojabärriääriä niin, että hienot juonteet madaltuvat.

Suihkuta tuote kasvoille pesun jälkeen, ennen seerumia ja voiteita. Voit käyttää tuotetta myös virkistävänä ja kosteuttavana sumutteena pitkin päivää.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvovesi – Flower Berry Essence – 80 ml”