Herbal Recovery Essentials

179,00 

Kosteuttavat Herbal Recovery -suosikit kasvoille

Tämä paketti sisältää seuraavat tuotteet: Herbal Recovery serum, Herbal Recovery eyecream ja Herbal Recovery Night Cream. Loistava lahjaidea!

Varasto loppu

Tuotetunnus 1265
Tuotemerkki:

Kuvaus

Kosteuttavat Herbal Recovery -suosikit kasvoille

Mitä tulee ihonhoitotuotteisiin, terveyteen ja hyvinvointiin; uskomme, että vastaus on luonto. Kutsumme sinut jakamaan luonnon lahjan niiden kanssa, joita rakastat.

Anna Luontoa. Tuo iloa.

Tämä paketti sisältää seuraavat tuotteet: Herbal Recovery serum, Herbal Recovery eyecream ja Herbal Recovery Night Cream.

Herbal Recovery Advanced seerumi

Tämä anti-ageing seerumi sisältää ainutlaatuista aktiivista yhdistettä, joka auttaa ehkäisemään pienien juonteiden syntymistä, lisää elastisuutta, antaa iholle hehkua ja sen tarvitsemaa kosteutta. Sen sisältämät antioksidantit luovat luonnollisen suojan ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Seerumin ravitsevat ja ainutlaatuiset ominaisuudet jättävät ihosi silminnähden hehkuvaksi, nuorekkaaksi ja tasaiseksi.

Edut:
Lisää ihon hehkua ja elinvoimaisuutta.
Parantaa ihon elastisuutta ja häivyttää pieniä juonteita.
Kosteuttaa ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta.

Raaka-aineet:
Wu-Zhu-Yu uute auttaa parantamaan ihon mikroverenkiertoa ja sen vaikutukset näkyvät iholla terveytenä ja elinvoimaisuutena.
Persialainen silkkiuute auttaa taistelemaan ihon ikääntymistä vastaan.
Persikan lehtiuute sisältää runsaasti alphaglugaania, joka auttaa ihon kykyä suojautumaan ympäristön haittavaikutuksia vastaan.

Käyttöohjeet
Annostele 1-2 pumppausta sormenpäille ja levitä hellästi kasvoille ja kaulalle painalluksin. Käytä aamuisin ja iltaisin yhdessä saman sarjan kosteusvoiteen kanssa. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä päivittäin. Tehostaaksesi vaikutusta käytä Hehkun elvytys –tekniikkaa.

Hehkun elvytys -tekniikka

Vaihe 1 – Käytä molempien käsien etu- ja keskisormia. Naputtele sormenpäillä otsaa, kulmaluita ja poskiluita korvia kohti. Toista kolme kertaa.
Vaihe 2 – Käytä samojen sormien vastakkaisia puolia. Naputtele sormilla leuan alta ja pitkin leukaluuta. Toista kolme kertaa.

Tehokas antioksidanttinen silmänympärysgeeli

Kosteuttaa ja kirkastaa silmänympärysihoa välittömästi. Häivyttää tummia silmänalusia ja turvotusta. Antikoksidantit suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta. Jättää ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi ja säteilevän näköiseksi.

Edut:
Ravitsee, kirkastaa ja raikastaa väsynyttä silmänympärysihoa.
Siloittaa herkkää silmänympärysihoa.
Kosteuttaa ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta.

Raaka-aineet:
Ginseng juuriuute kiinteyttää ihoa, kun taas ketosilmäruoho auttaa turvotukseen ja kirkastaa silmänympärysihoa.
Neidonhiuspuun lehtiuute ja E-vitamiini antavat antioksidanttisuojan ja ovat tunnettuja myös ihoa suojaavista ominaisuuksistaan.
Porkkanaöljy-, aloe vera- ja rohtosalkoruusu-uute tasapainottavat kuivaa ihoa ja antavat välittömän kosteuden.

Käyttöohjeet
Annostele yksi pumppaus sormenpäille ja painele hellästi silmänympärysiholle, aamuin ja illoin.

Tehokas ja hoitava antioksidanttinen yövoide.

Sisältää tehokkaita kasviuutteita, jotka ehkäisevät pienien juonteiden syntymistä, tekevät ihosta elastisen, kosteutetun ja tasaisen. Aamulla ihosi tuntuu kiinteältä, tasaiselta, kosteutetulta ja näyttää säteilevältä.

Edut:
Virkistää ja palauttaa ihon tasaisuuden.
Parantaa ihon sävyä ja rakennetta. Vähentää pienien juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä, sekä parantaa ihon elastisuutta.
Antaa välittömän kosteuden ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta.

Raaka-aineet:
Intialainen papu-uute vaikuttaa kuten A-vitamiini. Se auttaa “hiomaan” ihon rakennetta, saaden aikaan säteilevän kauniin ihon.
Afrikkalaisen koivun uute on voimakas antioksidantti, jonka tiedetään kiinteyttävän ihoa ja taistelevan ihon ikääntymistä vastaan.
Kakadumarjan uute vähentää ihon värivirheitä.

Käyttöohjeet

Lämmitä pieni määrä voidetta sormenpäiden välissä ja painele hellävaroen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, varoen silmänympärysaluetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herbal Recovery Essentials”