Ansiktsvatten – Flower Berry Essence – 80 ml

36,00 

Djupt återfuktande mist med probiotika. Passar alla hudtyper.

3 i lager

Artnr: 7090037401218
Brand:

Beskrivning

Återfuktande mist & toner med stärkande probiotika, 95% ekologisk. Passar alla hudtyper. En djupt återfuktande essens som doftar ljuvligt av blommor och bär. Innehåller fuktighetsbevarande hyaluronsyra och ett stärkande och skyddande probiotiskt ferment.

Näringsrika extrakt från gurka, geranium, fläderblomma, blåklint, hallon, jordgubbar och acaibär lugnar huden, ökar fuktigheten och ger en fantastisk lyster. Ansiktssprayen heter ’essence’ då den är extremt rik på djupverkande aktiva ingredienser.

Flower Berry Essence är en toner, mist och essens – en fuktgivande 3-i-1 multiprodukt som kan användas som du själv önskar. Den kommer i en elegant glasflaska som fördelar sprayen till tusentals små droppar i ett enda pump. Känslan blir mjuk och uppfriskande. Återfuktar och stärker hudens skyddsbarriär så att fina linjer blir mindre synliga. Perfekt att använda innan ansiktsolja för extra fuktboost. Dämpar rodnader och irritationer och motverkar oren hud.

Användning Används som toner/essens efter rengöring och innan olja/creme. Används också som uppfriskande och återfuktande mist under dagen.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Ansiktsvatten – Flower Berry Essence – 80 ml”