Kika´s Team


Marika Ägare / Kosmetolog

Företagare, kosmetolog och mamma till fem underbara busar. Vill ge alla lite lyx i vardagen med sköna naturliga produkter och behandlingar. För att Du är vacker, för att Du får vara naturlig, för att Du är DU! Just därför finns vi här!

Boka din tid här!

Generic placeholder image

Natalie Kosmetolog

Mitt namn är Natalie, jag är född år 1998 och kommer från Vörå men bor numera i Vasa. Våren 2019 blev jag färdig utbildad kosmetolog från Vamia och våren 2017 blev jag färdig närvårdare med studentexamen från yrkesakademin i Vasa. Min dröm om att bli kosmetolog tändes då jag som 13-åring fick mina första problem med hyn och jag har vandrat genom produkternas djungel för att idag hitta ekologisk hudvård, därifrån kommer en stor del av mina erfarenheter och också mitt stora intresse. Jag brinner främst för att vårda huden och mitt mål med mina behandlingar är att få kunden djupt avslappnad och få känna sig fräsch och vacker. Jag drivs av att få se resultat och nöjda kunder. Du är så varmt välkommen med frågor och funderingar, jag hjälper dig gärna. Hoppas vi ses!

Till mig kan du boka in dig för:
-Ansiktsbehandlingar
-Yumi Lashes & Brows
-Bio Sculpture gelnaglar
-Sockringar
-Fransfärg, brynfärg & brynformning
-Manikyr
-Fotvård
-Make-up
-Helkroppsmassage
-Rygg & nackmassage
-Hotstone massage
-Aromaterapi massage

Varmt välkommen!

Boka in en tid till Natalie!

Generic placeholder image

Anna Kosmetolog

Hej! Jag heter Anna och är utbildad kosmetolog och studerar sen två år tillbaka till sjuksköterska/hälsovårdare, då jag även på ett djupare plan vill förstå hur kroppen fungerar ända in på cellnivå.

Att känna sig vacker och självsäker i sin egen hud är något av en hjärtesak för mig. Jag har själv som yngre kämpat med akne, därav växte mitt stora intresse för hudvård och holistisk hälsa fram.

Jag brinner för att ge dig som kund en stund av avslappning och lyxkänsla i den annars hektiska vardagen.

Till mig kan du boka in dig för:
-Gua Sha
-Ansiktsbehandlingar
-Fransfärg, brynfärg & brynformning
-Manikyr
-Fotvård
-Helkroppsmassage
-Rygg & nackmassage
-Hotstone massage
-Aromaterapi massage

Välkommen!

Boka din tid till Anna här!

Generic placeholder image

Jessika Frisör

Hej! Mitt namn är Jessika och jag är salongens nya frisör. Jag har arbetat i branschen sedan 2016 och jag brinner för personlig kundservice och skönhet. Som frisör är jag noggrann och jag vill ge kunden ett slutresultat som sträcker sig ovanför förväntningarna. Vid Kika´s kommer du att få ett varmt bemötande och få ditt hår fixat i en lugn och harmonisk miljö.

Till mitt specialområde hör olika balayage- och slingtekniker, klippningar som skapar volym och specifika färgtoner (både varma och kalla). Grundliga klippningar för att ett hår ska må bra samt klippningar som behåller en frisyr så länge som möjligt är något jag lägger stort fokus på.

Du är välkommen att boka tid till mig för följande tjänster:
-klippningar
-färgningar
-hårvårdsbehandlingar
-kamningar
-makeup

Välkommen!

Boka in en tid till Jessika här!

Generic placeholder image

Laura Kosmetolog

Mitt namn är Laura och jag är hemma från Kannus. Jag har alltid varit intresserad av skönhet och de senaste åren har jag även börjat intressera mig för naturkosmetik. Därför älskar jag att arbeta med vår salongs högkvalitativa naturprodukter! Sockring ligger nära mitt hjärta, liksom olika typer av ansiktsbehandlingar.
För dig vill jag erbjuda avslappnande och resultatinriktade behandlingar, så välkommen att njuta av underbara behandlingar. Jag hjälper dig även gärna hitta de rätta produkterna för just dig och din hud.

Du kan boka följande tjänster till mig:
-Ansiktsbehandling
-Yumi Lashes & Brows
-Bio Sculpture gelnaglar
-Fransfärg, brynfärg och brynform
-Sockringar
-Fotvård
-Manikyr

Välkommen!

Boka din tid till Laura här!

Generic placeholder image

Mari Kosmetolog

Mitt namn är Mari. Jag är utbildad kosmetolog och socionom. Jag har jobbat som kosmetolog över 10 år och efter att ha jobbat som socionom en tid är jag nu hos Kika´s tillbaka vid det jobb som mitt ligger närmast mitt hjärta. I mitt arbete vill jag ge dig avslappning, välmående och vårda just din hud med effektiv naturkosmetika. Välkommen och njuta.

Till mig kan du boka in dig för:
- Ansiktsbehandlingar
- Gua Sha ansiktsbehandling
- Klassisk massage för hela kroppen
- Helkroppsbehandlingar
- Hot Stone massage
- Fotvård
- Manikyr

Boka in en tid till Mari!

Generic placeholder image

Henni Kosmetolog

Mitt namn är Henni och jag är mamma åt två härliga pojkar. Till yrket är jag kosmetolog och makeup artist. För närvarande studerar jag till estenom vid yrkeshögskolan Novia. Jag har alltid varit intresserad av skönhet och hudvård, och på senare år har jag också fallit för naturkosmetik . Jag hjälper gärna dig med att hitta rätt hudvårdsprodukter och vägleda dig i deras användning.

Boka din tid till Henni här!

Generic placeholder image