Kika´s Team


Marika Ägare / Kosmetolog

Företagare, kosmetolog och mamma till fem underbara busar. Vill ge alla lite lyx i vardagen med sköna naturliga produkter och behandlingar. För att Du är vacker, för att Du får vara naturlig, för att Du är DU! Just därför finns vi här!

Boka din tid här!

Generic placeholder image

Paula Försäljings- och utvecklingsansvarig

Generic placeholder image

Leena Kosmetolog och kosmetik rådgivare

Boka in en tid till Leena!

Generic placeholder image

Joanna Kosmetolog och kosmetik rådgivare

Jag heter Joanna och studerar till kosmetolog och är på praktik vid Kika’s, jag får min examen i slutet av sommaren 2022. Jag värnar om naturen och jag har ett stort intresse för hudvård. Jag vill erbjuda dig som kund effektiva, avslappnande och sköna behandlingar.

Boka in dig till Joanna här!

Generic placeholder image

Julia Frisör

Hej! Mitt namn är Julia. På Kika’s jobbar jag som frisör men är även utbildad kosmetolog. Jag blev färdig kosmetolog våren 2012 och frisör december 2015. Sedan dess har jag jobbat inom skönhetsbranschen.

Ekologisk hår- och hudvård är något som ligger mig varmt om hjärtat. En välmående hårbotten och en grundlig, välgjord klippning är A och O för ett vackert hår. En fräsch färg på det och du är redo att möta världen! Jag vill erbjuda mina kunder sköna och avslappnande stunder i frisörstolen med resultatet att få känna sig som sitt vackraste jag.

Du är välkommen att boka tid till mig för följande tjänster:

- Klippningar
- Färgningar
- Hårvårdsbehandlingar
- Frans- och brynfärgningar, brynformning
- Makeup

Välkommen!

Boka in dig till Julia här!

Generic placeholder image

Cathrina Ekofrisör/Frisör

Hej, mitt namn är Cathrina. Jag jobbar hos kikas som frisör/ekofrisör. Jag har över 10 års erfarenhet inom yrket, är även utbildad kosmetolog.

Älskar att göra naturliga, vackra färger som passar just dig! Vi ska heller inte glömma vikten i klippningen som tar fram din naturliga skönhet, och underlättar dina dagliga rutiner. Jag vill få dej att känna dej som ditt bästa jag, utan stress!

Du är välkommen att boka tid till mig för följande tjänster:
-klippningar
-färgningar
-hårvårdsbehandlingar
-kamningar
-makeup

Välkommen!

Boka in din tid till Cathrina här!

Generic placeholder image


Chanette Ekofrisör studerande -20 %

Jag heter Chanette och är praktikant på Kika’s. Jag studerar till ekofrisör och tar min examen under våren 2022. Ekologisk hårvård ligger mig varmt om hjärtat och har intresserat mig sedan tonåren. Jag tror starkt på att naturen, vår hälsa och våra hår mår bättre av att använda naturliga och ekologiska produkter.

Du är hjärtligt välkommen att boka tid till följande tjänster hos mig till ett rabatterat pris:
Klippningar
Växtfärgning
Lerblekning
Hårvårdsbehandlingar
Frans- och brynfärgning, brynformning
Energiklippning

Varmt välkommen!

Boka in din tid till Chanette här!

Generic placeholder image

Henni (Mammaledig) Kosmetolog

Mitt namn är Henni och jag är mamma åt två härliga pojkar. Till yrket är jag kosmetolog och makeup artist. För närvarande studerar jag till estenom vid yrkeshögskolan Novia. Jag har alltid varit intresserad av skönhet och hudvård, och på senare år har jag också fallit för naturkosmetik . Jag hjälper gärna dig med att hitta rätt hudvårdsprodukter och vägleda dig i deras användning.

Boka din tid till Henni här!

Generic placeholder image