Kika´s Team


Marika Ägare / Kosmetolog

Företagare, kosmetolog och mamma till fem underbara busar. Vill ge alla lite lyx i vardagen med sköna naturliga produkter och behandlingar. För att Du är vacker, för att Du får vara naturlig, för att Du är DU! Just därför finns vi här!

Boka din tid här!

Generic placeholder image

Paula Försäljings- och utvecklingsansvarig

Generic placeholder image

Laura SKY-Kosmetolog

Mitt namn är Laura och jag är hemma från Kannus. Jag har alltid varit intresserad av skönhet och de senaste åren har jag även börjat intressera mig för naturkosmetik. Därför älskar jag att arbeta med vår salongs högkvalitativa naturprodukter! Sockring ligger nära mitt hjärta, liksom olika typer av ansiktsbehandlingar.
För dig vill jag erbjuda avslappnande och resultatinriktade behandlingar, så välkommen att njuta av underbara behandlingar. Jag hjälper dig även gärna hitta de rätta produkterna för just dig och din hud.

Du kan boka in dig på följande tjänster till mig:
-Ansiktsbehandlingar
-Yumi Lashes & Brows
-Bio Sculpture gelnaglar
-Färgning av frans och bryn, formning av bryn
-Sockringar
-Fotvård och SPA-fotvård
-Manikyr
-Helkroppsmassage
-Nack- och ryggmassage
-Aromaterapi
-Hotstone-massage
-Gua Sha

Välkommen!

Boka din tid till Laura här!

Generic placeholder image

Leena Kosmetolog och kosmetik rådgivare

Boka in en tid till Leena!

Generic placeholder image

Netta Kosmetolog

Boka in en tid till Netta!

Generic placeholder image

Sofia Frisör/ekofrisör och kosmetolog

Mitt namn är Sofia. Jag är utbildat frisör, ekofrisör och kosmetolog. Jag tycker mest om att göra en naturlig och vacker modern balayage, babylights och alla sorters blonderingar.

Till mina frisörtjänster hör bl. annat:
-Färgningar med slingor/balayage
-Klippningar
-Färgningar med ekofärg
-Energiklippning
-Uppsättningar/frisyrer
-Färgning av fransar och bryn

Till mina kosmetologtjänster:
-Ansiktsbehandlingar
-Massage
-Hot stone massage
-Sockring/candying hårborttagning
-Hand- och fotvård
-Sminkningar

Boka in en tid till Sofia här!

Generic placeholder image

Julia Frisör

Hej! Mitt namn är Julia. På Kika’s jobbar jag som frisör men är även utbildad kosmetolog. Jag blev färdig kosmetolog våren 2012 och frisör december 2015. Sedan dess har jag jobbat inom skönhetsbranschen.

Ekologisk hår- och hudvård är något som ligger mig varmt om hjärtat. En välmående hårbotten och en grundlig, välgjord klippning är A och O för ett vackert hår. En fräsch färg på det och du är redo att möta världen! Jag vill erbjuda mina kunder sköna och avslappnande stunder i frisörstolen med resultatet att få känna sig som sitt vackraste jag.

Du är välkommen att boka tid till mig för följande tjänster:

- Klippningar
- Färgningar
- Hårvårdsbehandlingar
- Frans- och brynfärgningar, brynformning
- Makeup

Välkommen!

Boka in dig till Julia här!

Generic placeholder image

Cathrina Ekofrisör/Frisör

Hej, mitt namn är Cathrina. Jag jobbar hos kikas som frisör/ekofrisör. Jag har över 10 års erfarenhet inom yrket, är även utbildad kosmetolog.

Älskar att göra naturliga, vackra färger som passar just dig! Vi ska heller inte glömma vikten i klippningen som tar fram din naturliga skönhet, och underlättar dina dagliga rutiner. Jag vill få dej att känna dej som ditt bästa jag, utan stress!

Du är välkommen att boka tid till mig för följande tjänster:
-klippningar
-färgningar
-hårvårdsbehandlingar
-kamningar
-makeup

Välkommen!

Boka in din tid till Cathrina här!

Generic placeholder image

Chanette Ekofrisör studerande -40 %

Jag heter Chanette och är praktikant på Kika’s. Jag studerar till ekofrisör och tar min examen under våren 2022. Ekologisk hårvård ligger mig varmt om hjärtat och har intresserat mig sedan tonåren. Jag tror starkt på att naturen, vår hälsa och våra hår mår bättre av att använda naturliga och ekologiska produkter.

Du är hjärtligt välkommen att boka tid till följande tjänster hos mig till ett rabatterat pris:
Klippningar
Växtfärgning
Lerblekning
Hårvårdsbehandlingar
Frans- och brynfärgning, brynformning
Energiklippning

Varmt välkommen!

Boka in din tid till Chanette här!

Generic placeholder image

Isabelle Massör/Fysioterapeut

Hej på er! Jag heter Isabelle. Jag finns nu här på Kikas och jobbar som fysioterapeut och massör. Jag är född och uppvuxen i Övermark, men bor nu i Vasa efter många år på vift. Efter att jag fick min studentexamen från Vörå Idrottsgymnasium har jag gått flera både kortare och längre utbildningar inom området träning och hälsa. Jag är utbildad Certifierad FISAF Personlig tränare, Licensierad kostrådgivare, Legitimerad fysioterapeut samt massör och idrottsmassör. Utöver det har jag läst två terminer till idrottstränare.

Att som vuxen jobba inom det hälsofrämjande området har alltid varit en självklarhet för mig. Frågan har bara varit på vilket sätt jag skall kunna kombinera alla mina stora intresseområden, det vill säga träning, rehabilitering, prehabilitering, nutrition, hälsa och välmående. Nu har jag dock hittat en lösning – mitt eget företag Rehab & Hälsa + Kika’s natural green beauty & spa.

Ni kan ni boka in er till mig för dry-needling, massage, kinesio-tejpningar, behandling av valpsjuka, tennisarmbåge, spänningshuvudvärk mm.

Välkommen!

Boka tid till Isabelle här!

Generic placeholder image

Henni (Mammaledig) Kosmetolog

Mitt namn är Henni och jag är mamma åt två härliga pojkar. Till yrket är jag kosmetolog och makeup artist. För närvarande studerar jag till estenom vid yrkeshögskolan Novia. Jag har alltid varit intresserad av skönhet och hudvård, och på senare år har jag också fallit för naturkosmetik . Jag hjälper gärna dig med att hitta rätt hudvårdsprodukter och vägleda dig i deras användning.

Boka din tid till Henni här!

Generic placeholder image

Ellinor (Mammaledig) Butikschef

Hej,
Mitt namn är Ellinor och jag fungerar som butikschef på Kika´s. Mig kan ni träffa i butiken eller vara i kontakt med via telefon eller mail.

Att få vandra runt i en djungel av kvalitetskosmetika som dessutom är ekocertifierad är verkligen där jag trivs bäst och det är precis det vi erbjuder er på Kika´s. Jag brinner för att hjälpa dig hitta produkter som passar just dig och att samtidigt få dig att känna dig som hemma hos oss.

Dörren till Kika´s är öppen och jag välkomnar er varmt in till oss och känns det osäkert att komma in till butiken kan ni slå en signal eller beställa produkterna i vår webbshop. Du kan antingen hämta upp produkterna själv efter du lagt beställningen eller så skickar vi dom hem till dig.

Hjälp oss hjälpa er och stöd lokala företag i denna svåra tid <3

Generic placeholder image