Vi erbjuder dig avslappnande handvård eller en ljuvlig manikyr för att lägga en guldkant på vardagen!

Handvård eller manikyrer går utmärkt att kombinera med någon av Kika´s ansiktsbehandlingar, fotvård eller massage och i den lugna miljön kan du avnjuta en kopp te till musiken.
Varje behandling är unik och fokusen ligger på ditt välbefinnande!

Vi önskar en stund bara för dig. Handvården erbjuder dina viktigaste redskap, dina händer, det lilla extra de förtjänar!

Bio Sculpture

Den enda kliniskt testade nagelserien i världen.

Det flexibla och naturliga produktsortimentet stöder den naturliga tillväxten av nageln och skadar inte din egen nagel under något stadie av arbetet.

Med Bio Sculpture gel kan vi ta hand om våra naglar vackert för alla livssituationer. Vi gör förlängningar utan lim med hjälp av endast gel och silke om det behövs, så vi kan undvika extra allergener och tillhandahålla ett hälsosammare och mildare sätt att ta hand om våra naglar.

Produkterna har inte testats på djur och är också lämpliga för veganer.

Manikyr

På Kika's Natural Green Beauty and Spa vill vi endast erbjuda det bästa.
Det betyder att vi bara använder de bästa och samtidigt naturliga produkterna för dina händer och naglar! I våra manikyrer är Kure Bazaar vår stolthet, naturliga nagellack med en hållbarhet som få! Kure Bazaar är det första moderna nagellacket som förenar ekologisk sammansättning med en trendigt pulserande färgvärld.

I behandlingen ingår formning av naglar, uppmjukande handbad, skötsel av nagelband samt avslappnande handmassage och lackning. Vi tar hand om dina naglar med omsorg och ger naglarna nytt liv, helt naturligt!

Behandlingens längd: 60 min

Snabb Manikyr

I behandlingen ingår formning av naglar, skötsel av nagelband samt avslutande kräm. Innehåller ej lackning.

Behandlingens längd: 30 min