Tidigare i höst ordnade vi på Kikas vårt första online event som handlade om hur man vårdar hela kroppen och själen, vilket vi fick mycket fin feedback ifrån. Vår massör Isabelle gav oss fina råd om hur viktigt det är med motrörelser då vi suttit stilla mycket i höst och att vi håller oss till en hälsosam kost. Själv tipsade jag om hur man lugnar inrestress och stärker immunförsvaret med hjälp av aromaterapimassage och hur viktigt det är att behandla symtom som huvudvärk, sömnproblem och koncentrationssvårigheter innan de förblir kroniska. Vår kosmetolog Laura tipsade om att man kan ta hand om sin kropp hemma genom att skrubba huden med Eco By Sonyas Himalayan Salt Scrub och återfukta den 2 gånger i veckan med Eco By Sonyas Coconut Body Milk för att få bort alla torra hudceller, få igång blodcirkulationen och bibehålla en frisk och mjuk hud.

Vi gjorde 2 olika produktpaket  till er och har nu bestämt att ta tilbaka dessa lyxiga produktpaket för en dag, på Black Friday den 27.11.20.

Eco By Sonyas Himalayan Salt Scrub + Eco By Sonyas Coconut Body Milk för 50,25€ (norm. 71,80€).

Coconut Mint Bodywash eller Lemongrass Cleansing Foam + Coconut Body Milk för 41,25€ (norm. 58,90€)

Det roliga slutar dock inte där. Kosmetologerna, massören och frisörerna erbjuder er alla valfri behandling till -10% med koden ”blackfriday”. Detta erbjudande gäller endast om bokningen sker under Black Friday på fredagen den 27.11.20. Behandlingen bör bokas inom 27.11-31.12.2020.

Vi erbjuder även alla Ablooms produkter till hela -40%, endast för denna dag, så passa på att klicka hem eller kom in via butiken för att hitta rätt hudvårdsprodukt till din hud. Abloom innehåller massvis med c-vitamin och aloevera, helt fri från konserveringsämnen.

 

Psst. håll även utkik efter andra erbjudanden som kan dyka upp i vår instagram @kikas.fi, så glöm inte att följa oss där. 😉