Har du hört talas om Abloom? Abloom är svaret på 100% certifierade organiska, råvaror av livsmedelkvalite som är kända för sin helande, terapeutiska och medicinska effekt på huden. Renare än såhär blir det inte! Ablooms produkter är 100% fria från konserveringsmedel och gifter och bäst av allt är Abloom känd för det fina lystret man får, ett GLOW som varar hela dagen. Innan jag började som kosmetolog på Kikas så var det ”Abloom skin facial for you” som jag fastnade för. Tänk er en djupt avslappnande ansiktsbehandling med så rena produkter och som även inkluderar djupvävnadsmassage, akupressur och lymfdränage. Lyxigare än såhär kunde det inte bli. Då jag sedan började jobba här som kosmetolog så prövade jag på denna behandling och den gav mig ett så fint resultat så jag satte mig genast och skrev ett nyhetsbrev om den.

Jag fann en favorit produkt hos Abloom och det var en ansiktsmask. Ablooms universal bio mask är den ultimata masken för att ge näring, lugna och föryngra känslig, irriterad och inflammerad hud. Så den är perfekt för att behandla akne, finnar, rosacea och känslig hy. Den har länge varit min absoluta favorit mask då huden får en så fin lyster, känns ren och lugnar alla irritationer i huden. En inflammerad finne blir genast mindre efter bara 10 minuter med masken på. Så denna mask is a keeper! 

Blanda en full tesked av masken tillsammans med en tesked vatten/grönt te och en tesked ekologisk honung/ get yoghurt. Då får du även extra återfuktning. För att bevara mer av effekten så kan du ånga huden eller spraya ansiktsvatten för att hindra att masken torkar.

Jag har även fått möjligheten att berätta för er att vi just nu erbjuder er -30% på alla Ablooms produkter. Ni hittar mer info om enskilda produkter i vår webshop.

Översätt/Kääntää