Må bra med naturkosmetika

Kika´s Natural Green Beauty & Spa vill sätta en liten guldkant på varje dag. Du har rätt att vara vacker och må bra. Du har rätt att njuta av renhet och naturlighet utan bekymmer. Huden är ett levande organ som behöver naturliga ämnen för att vara spänstig och strålande. Vi vill att du ska möta din egen spegelbild med ett leende varje morgon. Oberoende av vilken hudtyp du har, kan du vara säker på att din hud blir ännu vackrare när du vårdar den med naturliga produkter! Kom in och testa, du kommer att bli förtjust!

Bekanta dig med våra produkter »

Har du ett presentkort som håller på att gå ut, eller funderar du på att köpa ett? Du kan vara lugn - vi förlänger giltighetstiden på ALLA presentkort

Om du har ett presentkort som går ut inom kort, och du funderar på om du kommer kunna använda det nu p.g.a. Corona situationen, så behöver du inte vara orolig. Vi förlänger giltighetstiden på alla öppna och nya presentkort, så att du säkert hinner använda ditt presentkort. Vi har förlängt giltighetstiden på alla nya presentkort till ett år, och vid behov förlänger vi de ännu mera. Alla öppna presentkort som går ut, går bra att använda när vi har öppet igen och när det passar dig.
Alltså - om du har ett presentkort till Kika´s så behöver du inte vara orolig att du inte skulle hinna använda det!

Köp presentkort här

Generic placeholder image

Kika´s håller stängt 23.3-13.4, men vi hoppas kunna öppna igen efter denna period

Vi har valt att ta vårt ansvar i Coronavirus epidemin, genom att stödja kontrollen över spridningen med att stänga salongen och butiken under tiden 23.3-13.4.2020.

Ert stöd genom åren har betytt och betyder mycket för oss på Kika´s. Vi hoppas att ni vill och kan fortsätta stöda oss nu under dessa oförutsägbara tider vi lever i. Detta kan ni göra genom att t.ex. köpa presentkort och handla från vår webbshop. När ni beställer produkter för över 25€, får ni avgiftsfri leverans. Vi har även förlängt våra presentkorts giltighetstider till ett år, och vid behov förlängs de ännu längre. Ni kan enkelt beställa presentkort via vår webbsida under fliken Presentkort.

Har du ett presentkort som snart går ut, och är orolig att du inte kommer att kunna använda det nu i.o.m Corona situationen? Du kan vara lugn. Vi förlänger även giltighetstiden på alla öppna presentkort, så att du säkert hinner använda det när situationen normaliserat sig. Har du ett presentkort till oss, kan du vara säker på att du får använda det!

För att underlätta för våra kunder att få sina produkter, har vi byggt upp ett system där man enkelt kan förhandsbeställa och betala produkterna via vår webbshop, och sen komma och hämta beställningen under utsatta tider. För att göra detta väljer ni bara "nouto kaupasta" i betalningsskedet i webbshoppen. Se till att spara ordernumret som ni får till er e-post i samband med beställningen, och ta med det när ni hämtar produkterna. Vi ställer ut beställningen, som är märkt med ert namn, i vindfånget. Avhämtningstiderna är måndagar kl. 16-17, onsdagar kl. 11-12 och fredagar kl. 16-17.

Vi hoppas på att kunna öppna igen efter denna period, men vi följer så klart regeringens och THL:s rekommendationer och uppmaningar. Om ni har frågor eller behöver hjälp med något, tveka inte att kontakta oss! Vi försöker vara tillgängliga så mycket vi kan under denna tid.

Vi hoppas på er förståelse och att vi tillsammans kan ta oss igenom detta. Tack!

Gå till webbshoppen här

Generic placeholder image

Rädda kvalitéts kosmetika förmånligt! Välkommen februari

Just nu händer det mycket på Kika´s!
Januari gick förbi med stormsteg hos oss här på Kika´s. Det sägs att när man har roligt går tiden fort, och precis så har det nya året startat hos oss - det har hänt mycket och det har framför allt varit roligt...

Läs mera i vårt nyhetsbrev!

Läs vårt nyhetsbrev här!

Generic placeholder image

Abloom! ❤ Ren och enkel hudvård ❤

Den holistiska skönhetsbehandlingen är en mild ansiktsbehandling baserad på speciella massagetekniker och våra regenererande skönhetsprodukter. Ren njutning som resulterar i en märkbar förbättring av din hud.

Läs mera och bli förtjust!

Läs nyhetsbrevet här!

Generic placeholder image

Abloom Skincare? Holistisk hudvård? Vad är det? Det är vår nya Organiska hudvårdsserie!

Holistisk hudvård
Vår vision gällande hudvård omsluter både ett internt och externt tillvägagåendesätt. För strålande hud behöver du rätt produkter, en hudvårdsrutin som passar din hud och du måste även ta hand om ditt inre välbefinnande. Din hud, din hudvård. Hudvård är personligt. Det kan ta lite tid att hitta den hudvårdsrutin som passar just din livsstil. Utforska din hud. Lära känna den. Se hur den reagerar. Om din hud inte är balanserad, måste du jobba på det först - även från insidan. Du kanske även kan se över dina matvanor. Abloom Skincare och våra kosmetologer hjälper dig att få en frisk och välmående hud.

Vill du veta mera?

Generic placeholder image

AKTIVA EKOLOGISKA OCH PROBIOTISKA INGREDIENSER SOM LUGNAR OCH LÄKER KÄNSLIG HY

I Esse Sensitive serien använder vi nya probiotiska ingredienser i syfte att återställa barriärfunktionen och reducera överkänslighet.

Produkterna innehåller vår banbrytande BIOME+ teknologi och vi har inkluderat levande probiotika i Sensitive Serum i syfte att aktivt förbättra hudens mikrobiologi.

Vi minimerar risken av en allergisk reaktion genom att använda de mildast möjliga ekologiska ingredienserna.

Läs mera här!

Generic placeholder image

Hur låter det med ett trendigt hår, utan gifter och kemikalier?

Hos oss finner ni ekologiska frisörtjänster. Vi använder endast produkter med naturliga ingredienser. Vi använder växtfärg när vi färgar ditt hår för att uppnå en naturligt vacker färg. Till våra tjänster hör klippning, färgning, blekning, vård av hårbotten, kamningar, samt rakning och skäggvård. Boka din tid och erhåll vackert, friskt och starkt hår – helt naturligt! Välkommen!

Vill du veta mera? Klicka här!

Generic placeholder image

Hur mår din hud just nu? Behöver du hjälp? Våra ESSE-kosmetologer hjälper dig gärna!

Hösten är en utmaning för vår hud: huden behöver hjälp för att korrigera solens påverkan, samtidigt som den behöver förstärkning inför den kommande vinterns utmaningar. En tjock fuktighetscreme kan ännu vara för mycket, men den tunna gelen ur sommarens necessär räcker inte till.

Behöver du hjälp? Den bästa hjälpen får du av våra ESSE-kosmetologer, vi ser hur din hud mår nu, men kan också förutse hur den ändrar när vi går närmare vinterns kalla väder.

Din ESSE-kosmetolog rekommenderar en djuprengörande och återfuktande Esse Detox ansiktsbehandling. Den är absolut höstens ”must have” behandling.

Välkommen!

Hitta en tid som passar dig här!

Generic placeholder image

Du kan lita på oss!

Vill du att produkterna du beställer ska vara trygga och äkta?

Kikas Natural Green Beauty & Spa har funnits sedan år 2012 och är en auktoriserad återförsäljare.

Alla tillverkares produkter levereras antingen direkt av tillverkaren eller via importören. Du kan lita på att du får exakt vad du beställer och ingen kopia!

Läs mera »
img_0622

Öppet

Kikas Natural Green Beauty & Spa betjänar på Storalånggatan 34.

Drop in & Shop

Må kl. 10 - 16
Ti - Fre kl. 10 - 18
Lö kl. 10 - 15

Salongen

Ni kan enkelt kolla lediga tider via vårt bokningssystem. Våra betjäningstider i salongen varierar måndag - lördag mellan kl 9 - 20.

Övriga tider enligt överenskommelse. Tidsbokningar kan göras per telefon dagstid och på webben dygnet runt!

Boka din tid här! »

esse_salon_treatment2

Spabehandlingar

Skönhetsbehandlingar finns det många olika slag av. Men hur ska du veta vilken som passar just dig och vad är det som är viktigast? För oss är du viktig och vi vill erbjuda dig bästa möjliga behandling, men vi vill inte att naturen ska lida av att vi vill vara fina. Varje gång som du njuter av en naturlig ansiktsbehandling, gör du också Moder Natur en tjänst. Kikas Natural Green Beauty & Spa har ett brett utbud av fantastiska och naturliga behandlingar, allt från basic ansiktsbehandlingar till helkroppsbehandlingar. För oss är det av yttersta vikt att produkterna som vi använder i våra behandlingar är naturliga, ekologiska och effektiva.

Läs mer om behandlingarna »

massage-2333206_1920

Boka din tid här!

Vill du pröva på något nytt?
Kika´s Natural Green Beauty and Spa erbjuder helt naturliga och underbara skönhetsbehandlingar för just DIG !

Boka här! »

Blev det ändringar i ditt schema?

Kom ihåg att meddela oss minst ett dygn innan, om du vill flytta eller avboka din tid. Om avbokningar sker mindre än 24h före bokad tid, förbehåller vi oss rätten att fakturera 50% av den bokade tjänstens pris.

Ring oss +358 44 970 2893 »
fb-logo

Facebook

På Facebook kan ni följa oss. På Facebook delar vi med oss av olika kampanjer och evenemang hela tiden!

Till Facebook »

Instagram logo

Instagram

På Instagram hittar du oss också. Nästan varje dag lägger vi upp nya inspirerande bilder.

Till Instagram »

news-263x300

Nyhetsbrev

Kika´s nyhetsbrev innehåller nyheter och exklusiva erbjudanden! Nyhetsbrevet får du en gång i månaden helt gratis!

Beställ vårt nyhetsbrev här! »

Utvalda produkter