Kasvohoidot

Mitä kauneus merkitsee Sinulle? Meidän näkökulmastamme kauneus on hyvinvointia, rentoutumista, yksilöllisyyden arvostamista, luonnollisia puhtaita tuotteita sekä sisäistä tasapainoa. Me haluamme hoitaa Sinua parhailla mahdollisilla luonnollisilla tuotteilla, ammattitaidolla sekä ainutlaatuisilla hoitomenetelmillä. Kaikisssa kosmetologiemme hoidoissa haluamme vaalia asiakkaan hyvinvointia sekä ulkoisesti että sisäisesti.
Hoitolamme miellyttävä, rauhallinen tunnelma saa sinut rentoutumaan kerta toisensa jälkeen ja tehokkaat luonnonmukaiset tuotteemme hoitavat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hoitolassa käytämme Abloom 100 % organic skincare sekä innovatiivisen ihonhoidon edelläkävijän Esse Skincaren tuotteita. Havaitsemme tuloksia jo ensimmäisen hoitolakäsittelyn jälkeen, koska tulokset ovat silmin havaittavissa, iho kirkastuu sekä on kauniin kuulas.

Toivomme, että sinäkin arvostat hyvinvointia, hemmottelua sekä tehokkaita hoitoja. Tämä on mahdollista, koska me autamme sinua optimaaliseen ihonhoitoon yksilöllisesti valituilla tuotteilla sekä varmistamme hoitolamme puitteet niin, että Sinä rentoudut kokonaisvaltaisesti. Jokainen asiakas on meille ainutlaatuinen sekä tärkeä ja haluamme tarjota vain parasta.

Varaa itsellesi ihana hemmotteleva hoito, tule ystäväsi kanssa duo-hoitoon tai muista sinulle tärkeää ihmistä lahjakortilla!

Palvelumme ovat laajentuneet workshop-palveluihin. Voitte osallistua esimerkiksi ystävät/ työtoverit/ vähintään 6 hlön ryhmä yhdessä ihonhoidon maailmaan. Antoisaa yksilöllistä ihonhoidon ohjausta mukavassa seurassa.

 


Abloom Holistinen ja Orgaaninen ihonhoito 100% luonnollinen ja tehokas

Holistinen kauneushoito
Kehitimme tämän holistisen kauneushoidon kaikille jotka haluavat kokea rentoutumisen hoidossa joka sekä korostaa hyvinvointia että antaa kasvoille kunnon puhdistuksen. Tämä hoito voidaan varata yksinomaan salongeista jotka käyttävät Abloom-tuotteitta. Holistinen kauneushoito on lempeä kasvohoito, joka perustuu erityisiin hierontatekniikkoihin ja meidän kehittyneisiin kauneudenhoitotuotteisiin. Puhdas hemmottelu, joka jättää ihollesi näkyvän parantumisen tuloksen.

Hierontatekniikat
Syväkudos, akupainanta, ja lymfaattinen kuivatus: nämä kolme hierontatekniikkaa tekevät tästä hoidosta ainutlaatuisen. Rytminen hierominen syvässä kudostekniikassa aktivoi sidekudostasi ja stimuloi ylimääräisen kollageenin ja elastaanin tuotannon antaen iholle todellisen treenin. Stimuloimalla akupainantapisteitä epätasapainoinen energiavirtaus voidaan parantaa ja palauttaa. Tämä myös rentouttaa lihaksia ja sidekudoksia. Lymfaattisen kuivatuksen avulla voidaan tarvittaessa poistaa ihon jätteitä. Rentoudu ja paranna ihoa.

Lue lisää tuotteista!

Generic placeholder image

Abloom Kasvohoito Ihotyypin mukainen rentouttava kasvohoito

Kasvohoito on 75 minuuttia pitkä ja koostuu ihohuokosia avaavien lämpimien hauteiden käytöstä, jonka jälkeen ihoa hierotaan kolmella eri hierontatekniikalla. Ihosi puhdistuu optimaalisesti, saat tehokkaan kuorinnan, ja hoitajan valitseman juuri sinun ihollesi sopivan orgaanisen kasvonaamion, jonka avulla ihosi saa myös syvästi ravintoa. Hoitoa täydentää päivä- tai yöhoito.
Tämä kasvohoito on ihana, kattava, ja ihoa parantava hoito, joka antaa iholle todellisen boostin. Voit varata Holistisen kauneushoidon Kikasin salongissa. Laajenna hoidon tuloksia käyttämällä kokonaisvaltaista ihonhoitorutiinia myös kotona. Tutustu ihonhoitotuotteisiimme täällä.

Varaa itsellesi aikaa tästä!

Generic placeholder image

Probioottinen Signature Kasvohoito Sinun aika nauttia!

Hoito alkaa rentouttavalla spa-jalkahoidolla ja ihon analyysillä. Kasvohoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, kasvonaamion ja lopputuotteita. Hieromme kasvot, dekolte, niska ja kädet. Täydellinen nautinto vartalolle ja sielulle.

Tervetuloa!

Hoidon kesto 120 min.

Varaa oma aikasi tässä!

Generic placeholder image
esse_new_bottles_2016

Probioottinen Esse-kasvohoito ihosi tarpeiden mukaan

Rentouttava ja hoitava Esse-kasvohoito
Esse Skincare on erittäin hoitava luonnollinen ihon-hoitosarja? Esse Organic -tuotesarja sisältää probioottisia tukiaineita, jotka parantavat ihosi mikrobiomia. Esse Skincare Probioottinen kasvohoito on erittäin rentouttava ja se tehdään aina ihosi tarpeiden mukaan. Hoito voi olla kosteuttava / tasapainottava / syväpuhdistava / korjaava tai rauhoittava. Hoidon aikana hemmotellaan ihoasi pehmeällä puhdistuksella, kuorimme kasvot ja dekolteen, annamme sinulle pehmeän ja rentouttavan hieronnan minkä jälkeen levitetään kasvonaamio. Naamion vaikutusajan aikana saat nauttia lisää hieronnasta ja upeista tuoksuista. Tämän jälkeen on aika levittää lopputuotteet ja herätä niin kuin uuteen päivään.

Hoidon kesto 60 min.

Varaa aikasi tässä! »

17895a46-4806-4591-ba2b-040fe56d9e8b

Probioottinen Esse-Antioxidant Boost Facial

Suojaa rakentava Esse-kasvohoito
Esse Skincare on erittäin hoitava luonnollinen ihon-hoitosarja? Esse Organic -tuotesarja sisältää probioottisia tukiaineita, jotka parantavat ihosi mikrobiomia. Esse Skincare Probioottinen Antioxidant kasvohoito on erittäin rentouttava ja rakentava kasvohoito. Hoidon tarkoitus on antaa elinvoimaa ja suojaa ihollesi. Hoidon aikana hemmotellaan ihosi pehmeällä puhdistuksella, kuorimme kasvot ja dekoltee. Saat nauttia pehmeän ja rentouttavan hieronnan, minkä jälkeen levitetään kosteuttava ja voimistava kasvonaamio. Naamion vaikutusajan aikana saat nauttia lisää hieronnasta ja upeista tuoksuista. Tämän jälkeen on aika levittää lopputuotteet ja herätä niin kuin uuteen päivään.

Hoidon kesto 60 min.

Varaa aikasi tässä! »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Probioottinen Esse-Detox Facial

Syväpuhdistava Esse-kasvohoito
Esse Skincare on erittäin hoitava luonnollinen ihon-hoitosarja! Esse Organic -tuotesarja sisältää probioottisia tukiaineita, jotka parantavat ihosi mikrobiomia. Esse Skincare Probioottinen Detox kasvohoito on erittäin rentouttava ja syväpuhdistava kasvohoito. Hoidon tarkoitus on poistaa kaikki kuona-aineet ja tuoda uuden hehkun kasvoillesi. Hoidon aikana hemmotellaan ihosi pehmeällä puhdistuksella, kuorimme kasvot ja dekoltee. Tässä vaiheessa levitetään syväpuhdistava naamio. Saat nauttia pehmeän ja rentouttavan hieronnan, minkä jälkeen levitetään kosteuttava ja kirkastava kasvonaamio. Naamion vaikutusajan aikana saat nauttia lisää hieronnasta ja upeista tuoksuista. Tämän jälkeen on aika levittää lopputuotteet ja herätä niin kuin uuteen päivään.

Hoidon kesto 75 min.

Varaa aikasi tässä! »


Probioottinen Esse Anti-Ageing Facial Uudelleen rakentava ja nuorentava Esse-kasvohoito

Esse Skincare on erittäin hoitava luonnollinen ihonhoitosarja? Esse Organic -tuotesarja sisältää probioottisia tukiaineita, jotka parantavat ihosi mikrobiomia. Esse Skincare Probioottinen Anti-Ageing kasvohoito on erittäin rentouttava sekä ihoa nuorentava kasvohoito. Hoidon tarkoitus on antaa elinvoimaa ja hehkua ihollesi. Hoidon avulla tuodaan takaisin ripaus nuoruuden voimista ja kimmoisuudesta. Hoidon aikana hemmotellaan kasvot sekä dekoltee pehmeällä puhdistuksella ja kuorinnalla. Saat nauttia pehmeän ja rentouttavan hieronnan, minkä jälkeen levitetään kosteuttava ja nuorentava kasvonaamio. Naamion vaikutusajan aikana saat nauttia lisää hieronnasta ja upeista tuoksuista. Tämän jälkeen on aika levittää lopputuotteet ja herätä kuin uuteen päivään.

Hoidon kesto 90 min.

Varaa aikasi tässä!

Generic placeholder image