Mitä kauneus merkitsee Sinulle? 

Kika’s Beautyn näkökulmastasta kauneus on hyvinvointia, rentoutumista, yksilöllisyyden arvostamista, luonnollisia puhtaita tuotteita sekä sisäistä tasapainoa. Me Kikas Beautyssa haluamme hoitaa Sinua parhailla mahdollisilla luonnollisilla tuotteilla, ammattitaidolla sekä ainutlaatuisilla hoitomenetelmillä. Kaikisssa kosmetologiemme hoidoissa haluamme vaalia asiakkaan hyvinvointia sekä ulkoisesti, että sisäisesti.

Hoitolamme miellyttävä, rauhallinen tunnelma saa sinut rentoutumaan kerta toisensa jälkeen ja tehokkaat luonnonmukaiset tuotteemme hoitavat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Esse Experience

Probioottinen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Tämä kasvohoito rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta tai ärsyyntynyttä ihoa, lisää kollageenin tuotantoa, rauhoittaa tulehdusta sekä parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa. 60min.


95 €

Esse Signature Experience

Probioottinen erikoiskasvohoito ihon eri tarpeisiin. Uusien tehokkaiden hierontojen ja ihollesi valitun tehoampullin avulla saat kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen. Tämän tehokkaan, mutta rentouttavan 90 minuuttia kestävän kasvohoidon aikana niin iho kuin mielikin lepäävät. 90 min

130 €

Esse Ultimate Experience

Kokonaisvaltainen probioottinen kasvohoitokokemus rentouttaa kehon päästä varpaisiin. Vihreä Exclusion naamio luo hapettoman ympäristön, jossa probioottiampullin hyvät elävät mikrobit pääsevät lisääntymään ja vahvistamaan ihoasi. 120 min.

165 €

Esse Experience Sarjakortit

Kaipaako eloton tai oireileva ihosi tehokuuria, stressaantunut mieli rauhoittumista tai ylikierroksilla käyvä keho palautumista? Hemmotte kehoa, sielua ja ihoa Kikasin ja Essen kokonaisvaltaisilla sarjakasvohoidoilla ja tuo itsesi lähemmäksi luontoa.

Jokainen paketti sisältää upean lahjan, katso lisää verkkokaupasta!


Esse Experience 6x 60 min / 570 €
Esse Signature 6x 90min / 780 €
Esse Ultimate 6x 120min / 990 €

Voit ostaa sarjakortit nyt KLARNALLA!

Marina Miracle probioottinen kasvohoito

Vahvista ihoasi tehokkaalla probioottisella kasvohoidolla. Hoito sisältää puhdistuksen probioottisella ölypuhdistuksella, syväpuhdistavan kuorinnan valkoisella savella, syväkosteuttavan hellävaraisilla aha-hapoilla tehostetun kasvonaamion, hieronnan Marinan tapaan ja kosteuttavan loppuvoiteen. 60 min.
89 €

Marina Miracle Pro Green kasvohoito

100% luonnollinen kemiallinen syväpuhdistava hoito, joka ei kuivata ihoa. Sopii erinomaisesti arpien, pigmenttiläiskien hoitoon. Yksikin hoitokerta tasoittaa näkyvästi ihon sävyä. Hoito tekee ihosta joustavan, hehkuvan ja pehmeän. Ihosi saa runsaan annoksen probiootteja, C-vitamiinia, kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja MSM:ä, jotka lisäävät ihon luontaista keratiinin ja kollageenin tuotantoa. 60 min.99 €

Marina Miracle Gua Sha

Gua sha - Luonnon vastine kasvojenkohotukselle. Syvärentouttava hoito, johon kuuluu Gua sha -hieronta. Sis. puhdistuksen, kuorinnan, kaksi hierontatekniikkaa, naamion, öljyn ja loppuvoiteet. 75 min.


105 €

Inika Organic Express

Aloita päiväsi virkistävällä kasvohoidolla ja nauti loppupäivä luonnollisesti hehkuvasta ihosta. Tai vaihtoehtoisesti anna meidän hoitaa ihonhoidon iltarutiinisi jolloin sinun tehtäväksi jää vain kömpiä rentoutuneena peiton alle. Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan ja loppuvoiteet. 30 min.

45 €

Inika Organic Renewal

Ihoa uudistava ja sen sävyä heleyttävä kasvohoito. Hoitoon sisältyvä tehokas syväkudoshieronta kiinteyttää, korostaa kasvojen luonnollisia muotoja ja ehkäisee ihon veltostumista. Hoito vaikuttaa aineenvaihduntaan, mikroverenkiertoon, lymfapisteisiin ja kollageenin tuotantoon. 60 min.

89 €

Lisäpalvelut

Parhaan mahdollisen kokemuksen saavuttamiseksi, tarjoamme teille valinnaiset lisäpalvelut kasvohoitojen yhteydessä.

Näitä ovat: Selkähieronta 30 min, mekaaninen puhdistus, kulmien ja ripsien värjäys ja kulmien muotoilu, sekä ylähuulen sokerointi.