Mitä kauneus merkitsee Sinulle? 

Kikas Beautyn näkökulmastasta kauneus on hyvinvointia, rentoutumista, yksilöllisyyden arvostamista, luonnollisia puhtaita tuotteita sekä sisäistä tasapainoa. Me Kikas Beautyssa haluamme hoitaa Sinua parhailla mahdollisilla luonnollisilla tuotteilla, ammattitaidolla sekä ainutlaatuisilla hoitomenetelmillä. Kaikisssa kosmetologiemme hoidoissa haluamme vaalia asiakkaan hyvinvointia sekä ulkoisesti, että sisäisesti.

Hoitolamme miellyttävä, rauhallinen tunnelma saa sinut rentoutumaan kerta toisensa jälkeen ja tehokkaat luonnonmukaiset tuotteemme hoitavat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hoitolassa käytämme innovatiivisen ihonhoidon edelläkävijän Esse Skincaren probioottisen ihonhoitosarjan tuotteita. Tuloksia voi havaita jo ensimmäisen hoitolakäsittelyn jälkeen, iho kirkastuu ja on kauniin kuulas.

Toivomme, että sinäkin arvostat hyvinvointia, hemmottelua sekä tehokkaita hoitoja. Tämä on mahdollista, koska me autamme sinua optimaaliseen ihonhoitoon yksilöllisesti valituilla tuotteilla sekä varmistamme hoitolamme puitteet niin, että Sinä rentoudut kokonaisvaltaisesti. Jokainen asiakas on meille ainutlaatuinen sekä tärkeä ja haluamme tarjota vain parasta.

Varaa itsellesi ihana hemmotteleva hoito, tule ystäväsi kanssa Duo-hoitoon tai muista sinulle tärkeää ihmistä lahjakortilla!

Palvelumme ovat laajentuneet Workshop-palveluihin. Voitte osallistua ihonhoidon maailmaan esimerkiksi ystävien tai työtoveriden kanssa vähintään kuuden hlön ryhmissä. Workshop Kikasin tyyliin on antoisaa yksilöllistä ihonhoidon ohjausta mukavassa seurassa

Esse Experience

Probioottinen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Tämä kasvohoito rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta tai ärsyyntynyttä ihoa, lisää kollageenin tuotantoa, rauhoittaa tulehdusta sekä parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa. 60min.


95 €

Esse Signature Experience

Probioottinen erikoiskasvohoito ihon eri tarpeisiin. Uusien tehokkaiden hierontojen ja ihollesi valitun tehoampullin avulla saat kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen. Tämän tehokkaan, mutta rentouttavan 90 minuuttia kestävän kasvohoidon aikana niin iho kuin mielikin lepäävät. 90 min

130 €

Esse Ultimate Experience

Kokonaisvaltainen probioottinen kasvohoitokokemus rentouttaa kehon päästä varpaisiin. Vihreä Exclusion naamio luo hapettoman ympäristön, jossa probioottiampullin hyvät elävät mikrobit pääsevät lisääntymään ja vahvistamaan ihoasi. 120 min.


165 €

Eco by Sonya Facial

Syvärentouttava hoito, johon kuuluu aromaterapiaa. Sis. aromaterapian, puhdistuksen, kuorinnan, hieronta, naamion, öljyn, kosteusvoiteen, silmänympärysvoiteen ja viimeistelevän kasvoveden, joka antaa ihollesi kauniin auringon suuteleman hehkun.

80 €

Eco by Sonya Gua-Sha

Gua sha - Luonnon vastine kasvojenkohotukselle. Syvärentouttava hoito, johon kuuluu aromaterapiaa ja Gua sha -hieronta. Sis. puhdistuksen, kuorinnan, kaksi hierontatekniikkaa, naamion, öljyn, kosteusvoiteen, silmänympärysvoiteen ja kasvoveden.

105 €

Inika Organic Express

Aloita päiväsi virkistävällä kasvohoidolla ja nauti loppupäivä luonnollisesti hehkuvasta ihosta. Tai vaihtoehtoisesti anna meidän hoitaa ihonhoidon iltarutiinisi jolloin sinun tehtäväksi jää vain kömpiä rentoutuneena peiton alle. Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan ja loppuvoiteet. 30 min.

45 €

Inika Organic Renewal

COMING SOON!

89 €