Kika´s Joulu

Tule ja juhli kanssamme Joulun ihanaa aikaa Kika’s Natural Green Beauty & Spa:ssa!

Marraskuun saapuessa olemme myös saaneet upeat joululahja pakkaukset liikkeeseemme. Täysin luonnonmukaiset tuotteet ovat ihania lahjoja ja varmasti ilahduttaa lahjan saajaa


Vain iloa, Jurliquein pakkauksessa! Fa la la luxurious

Tänä vuonna Jurliquen lahjapakkaukset ovat ylellisiä sekä ensiluokkaisen upeita! Nämä ihanuudet voit antaa lahjaksi tai miksipä ei itsellesi. Tuotteet ovat luonnollisia ja tarjoavat ihollesi vain parasta. Paketit ovat tuotevalikoimaltaan monipuolisia. Laajan valikoiman ansiosta tuotteita, pääset tutustumaan aivan uuteen ja ihastuttavaan tuotemaailmaan helposti. Uskomme, että sinunkin on helppo ihastua luonnollisiin ja puhtaisiin Jurliquen tuotteisiin!

Osta lahjapakkaus tässä!

Generic placeholder image

Pieni Joulukynttiläsarja 2017

Klintan valmiit kauniit paketit ovat jo itsessään pieniä lahjoja. Näillä tuotteilla varmasti ilahdutat lahjan saajaa.
Klintan jouluisissa tuoksuissa hurmaavat Appelsiini & Mausteneilikka, Kulta & Suitsuke & Mirhami tai Mistelinmarja. Nämä miellyttävät tuoksut ovat hierontakynttilöissä, tuoksutikuissa sekä hoitavassa huulivoiteessa.
Tarjoamme kaiken mitä tarvitset jouluisen tunnelman valmisteluun, mikä tarkoittaa tunnelmallisia joulun tuoksuja kotiin sekä tietysti ihanat lahjat rakkaillesi sekä läheisillesi. Kynttilän lämpö luo jouluisen sekä pehmeän tunnelman ja ihanat tuoksut antavat meille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia.

Hanki Joulupakkauksesi tästä!

Generic placeholder image

Joulun Hierontakynntilät Kolme Upeat Joulutuoksut!

Hanki Joulukynttiläsi tästä!

Generic placeholder image

Joulukuusen koristeita pieni yllätys mukana!

Suloinen pieni joulukuusen koriste, tähän tuotteeseen olemme todella ihastuneita! Mistel kynttilän paloaika on 6 tuntia. Tule valitsemaan oma suosikkisi, ihanista vaniljan, jasminin ja appelsiinin sekä monen muun jouluun sopivan tuoksun maailmasta. Me emme ole löytäneet suosikkia, koska kaikki tuoksut ovat niin upeita!

Osta Joulupakkaus tästä!

Generic placeholder image

Inika All About Eyes Luonnollinen silmämeikki ihanalla paketilla!

Inika Organics lahjapakkaukset ovat myös monipuolisia ja hieno idea joulupakettiin. All about eyes paketti sisältää ripsivärin sekä eyelinerin pienessä meikkipussissa, tuotteet ovat olleet erittäin pidettyjä.

Osta paketti tässä!

Generic placeholder image

Inika Beauty On The Go Nopea, kätevä, go!

Jos haluat luonnollisia meikkejä, silloin Inika Beauty paketti on juuri oikea valinta. Beauty paketti sisältää kabuki siveltimen, pohjustus tuotteen, nestemäisen värivoiteen sekä mineraali pohjustuksen, todella upea joululahja!

Hanki oma paketti tässä!

Generic placeholder image