Ekokampaamo

Miltä kuulostaisi trendikkäät hiukset, ilman myrkkyjä ja kemikaaleja? Meillä on nyt myös luonnollinen parturi-kampaamo jossa käytämme ainoastaan luonnollisia tuotteita. Värjäämme hiuksesi ilman kemikaaleja ja hiuksesi saavat luonnonkauniin värin. Palveluihimme kuuluu hiustenleikkuu, värjäys, hiusten vaalennus, hiuspohjan hoidot, kampaukset, sekä parran ajo sekä muotoilu. Varaa oma aikasi ja saavuta kauniit, terveet ja vahvat hiukset – luonnollisesti! Tervetuloa!

Haluatko ihanat hiukset luonnollisesti? Meiltä löydätte kattava palvelu!

Haluatko liikkuvat ja sileät hiukset? Leikkauksissamme käytämme ainoastaan luonnollisia hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, ja leikkaustekniikassa otetaan huomioon asiakkaan hiusten kasvusuunnat, kunto sekä asiakkaan toivomukset.

Sinun aikasi löytyy täältä!

Generic placeholder image

Miksi värjätä hiuksia kasviväreillä? Kasvivärit antaa ihanan luonnollisen sävyn ja ravitsee hiuksiasi luonnollisesti!

Sinulle valitaan sopiva väri ottaen huomioon omaa luonnollinen väri ja toivomuksiasi. Käytämme ainoastaan ekologisia kasvivärejä jotka ovat todettu hyväksi hiuksille. Kasviväreillä voi värjätä hiukset yhdellä tai useammalla värillä. Harmaitten hiusten värjääminen onnistuu kaksoisvärjäämällä.

Värjäykseen nyt!

Generic placeholder image

Savivaalennus Luonnollisempi tapa saavuttaa vaaleat hiukset!

Hellävarainen ja luonnollinen vaihtoehto millä saavutat luonnolliset vaaleat hiukset.
Voit vaalentaa pelkästään tyvi, koko pituus tai raitoja.
Savivaalennuksella voit myös parantaa hiusten kiilto ja rakenne.

Varaa aikasi täällä!

Generic placeholder image

Energialeikkaus Näytä hiuksesi oma luonnollinen kauneus!

Energialeikkaus alkaa n. 20 minuutin intialaisella päähieronnalla. Tämän jälkeen tehdään tekninen ja erittäin tarkan leikkauksen, joka ottaa huomioon hiusten luonnollinen kasvusuunta, ja pyörylöiden käsitteleminen on helpompi leikkauksen jälkeen.
Kolmen energialeikkauksen jälkeen saavutat täyden lopputuloksen.

Varaa aikasi täällä!

Generic placeholder image