Miltä kuulostaisi trendikkäät hiukset, ilman myrkkyjä ja kemikaaleja?

Meillä on nyt myös ekokampaamo, jossa käytämme ainoastaan luonnollisia tuotteita. Värjäämme hiuksesi ilman kemikaaleja ja hiuksesi saavat luonnonkauniin värin. Palveluihimme kuuluu hiustenleikkaus, värjäys, hiusten vaalennus, hiuspohjan hoidot, kampaukset, sekä parran muotoilu. Varaa oma aikasi ja saavuta kauniit, terveet ja vahvat hiukset – luonnollisesti! 

Tervetuloa!

Tunnetko että kasvivärit eivät sovi sinulle, mutta silti haluaisit käyttää puhtaampia tuotteita kun värjäät hiuksesi?

Tarjoamme teille kasvivärin tilalle puolisynteettisen värjäyksen. Tämä on hellävaraisempi sekä hiuksille että hiuspohjalle, kemikaalien määrää on myöskin vähennetty. Palveluihimme kuuluu hiustenleikkaus, värjäys, hiusten vaalennus, hiuspohjan hoidot, kampaukset, sekä parran muotoilu. 

Tervetuloa!

Mietittävää ennen kun siirryt kasiviväreihin:

Tarjoamme 15 minuutin konsultaatio uudelle asiakkaille joka ovat miettinyt siirtymistä kasviväreihin. Jotta voidaan saada paras mahdollinen lopputulos kasvivärillä, ekokampaajan tarvitsee tehdä muutamia valmisteluja ja tietoa etukäteen.

Näin kasvivärjäys/savivaalennus voi mennä:
- Puhdistus, pesu tai syvänpuhdistus merilevällä tai savella.
- Kasvivärjäys, tuplavärjäys luo syvemmän ja peittävämmän värin. Tuplavärjäyksessä tarvitaan pidempi vaikutusaika.

Synteettisen- ja puolisynteettisen värjäyksen ero:

Hiusväri joka on teille varmasti tuttu, on synteettinen väri. Synteettinen väri sisältää suuremman määrän kemikaaleja ja haitallisia ainesosia sekä sinulle että hiuksillesi. Olemme siksi yrittäneet vähentää tätä, mutta samalla kuitenkin antaa sinulle yhtä hyvän lopputuloksen kuin aikaisemminkin!

Jos tunnet epävarmuutta siitä, mitä kaikki tämä tarkoittaa ja kuinka pitkä aika sinun tulisi varata, tarjoamme ilmaisen hiuskonsultaation, jossa käydään yhdessä läpi hiuksesi ja katsotaan millaista lopputulosta halutaan. Täällä voit varata sopivan ajan juuri sinulle.

Energialeikkaus

Energialeikkaus alkaa n. 20 minuutin intialaisella päähieronnalla. Tämän jälkeen tehdään tekninen ja erittäin tarkka leikkaus, joka ottaa huomioon hiusten luonnollisen kasvusuunnan, ja jolloin pyörteiden käsitteleminen on helpompaa leikkauksen jälkeen. Kolmen energialeikkauksen jälkeen saavutat täyden lopputuloksen.

Kasvivärjäys

Ekologinen tapa värjätä hiukset! Sopii sekä värjätyille että ei värjätyille, sekä harmaille hiuksille. Suosittelemme että tulet 15 minuutin konsultaatioon jos et olet aikaisemmin värjännyt kasivärillä.
Leikkaukset

Tarjoamme miehille, naisille sekä lapsille hiustenleikkaukset. Ei ole mitään väliä minkälainen hiustyyppi tai pituus sinulla on, meidän tavoitteemme on että te lähdette aina salongista hymy huulilla!
Puolisynteettinen
värjäys

Terveellisempi vaihtoehto "tavalliselle" synteettiselle värjäykselle. Lupaamme sinulle samanlaisen lopputuloksen, mutta tavalla mikä on hellävaraisempi sekä sinulle että hiuksellesi!Merilevähoito

Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan kemikaleista. Antaa upean kiillon hiuksille. Erinoimainen yhdistettynä energialeikkaukseen.

Syvänpuhdistus savella

Savipuhdistus on hyvä tehdä ennen värjäystä kasviväreillä, tai kun siirtyy luonnollisiin hiusten hoitotuotteisiin.

Pesu + Föönaus, lyhyet hiukset

Sinulle, joka haluat ylellisyyttä arkipäiviin. Hiusten pesu, jonka jälkeen föönaus ja muotoilu.

Pesu + Föönaus, pitkät hiukset

Sinulle, joka haluat ylellisyyttä arkipäiviin. Hiusten pesu, jonka jälkeen föönaus ja muotoilu.

Ekokampaamomme löydät sekä LaCordierin ja FAMOn ekologisia tuotteita. Ne ovat täysin ilman lisättyjä kemikaaleja ja säilöntäaineita, eli täydellisiä herkälle hiuspohjalle ja kasvivärjättyjen hiuksien ylläpitoon!

Kampaamopuolella tarjoamme myöskin milk_shake:in tuotteita, sinulle joka haluat puhtaimmat tuotteet salonkilaadulla. Nämä tuotteet sisältävät suuremman määrän luonnollisia ainesosia verrattuna muihin  salonkituotteisiin.