Koti/Lounastreeni 16 minuutilla

Koti/lounastreeni 16 minuuttia

Aika: 16 minuuttia

Harjoitusalueet: jalat ja pakarat

Toimi seuraavasti: Suorita jokainen harjoitus 40 sekuntia ja lepää sitten 20 sekuntia. Tee niin monta toistoa kuin voit! Ensimmäisen kierroksen jälkeen lepää kaksi minuuttia ja sitten tee toinen kierros.

Harjoitukset:

Askelkyykky eteenpäin

Syvä kyykky

Askelkyykky taaksepäin

Lonkanostoja yhdellä jalalla (säännöllinen lonkannosto, yksi jalka ilmassa )

Hyppy kyykky (kyykky, mutta sen sijaan, että vain nousisit, hyppää ylös)

Lonkanostot toisella jalalla (toinen jalka)

Sivuaskel

Lisää painoa:

Pidä kahvakuulaa molemmilla käsillä rinnan kohdalla kaikissa liikkeissä.

Onnea matkaan! 💪🏼

 


Black Friday saapuu Kikakseen

Aikaisemmin tänä syksynä järjestimme meidän ensimmäisen online -tapahtumamme. Teemana oli vartalon- ja sielunhoitaminen, josta saimme paljon ihanaa palautetta.  

Hierojamme Isabelle antoi paljon hyviä vinkkejä, kuinka tärkeitä venyttelyliikkeet ovat kun olemme istuneet niin paljon tänä syksynä. Itse puhuin sisäisestä stressistä ja kuinka sitä voi rauhoittaa ja lievittää. Kerroin myös, että aromaterapiahieronta vahvistaa immuunijärjestelmäämme, ja että kuinka tärkeää olisi myös hoitaa oireet kuten päänsärky, nukkumisongelmat ja keskittymisvaikeudet ennen kun ne muuttuvat kroonisiksi. Kosmetologimme Laura antoi vinkkejä vartalonhoidosta, joita voit tehdä kotona ja mitä tuotteita suositellaan käytettäväksi. Eco by Sonyan Himalayan Salt Scrubia voit käyttää 1-2 kertaa viikossa, joka kuorii ihoa ja poistaa ihosta kuivaa ihosolukkoa.Hän suositteli myös käytettäväksi Eco By Sonyan Coconut Body Milk vartalovoiteena, jolla saadaan kosteutettua kuivia ihoalueita, ja pidettyä iho pehmeänä ja hyvinvoivana. 

Teimme kaksi eri tuotepakettia teille, ja olemme päättäneet ottaa näitä ylellisiä paketteja myyntiin yhtenä päivänä, Black Friday:na. 

Eco by Sonyan Himalayan Salt Scrub + Eco by Sonyan Coconut Body Milk vain 50,25

(norm. 71,80€)

Coconut Mint Body Wash/

Lemongrass Cleansing Foam + 

Coconut Body Milk 

vain 41,25(norm.58,90€)

Eikä tarjoukset loppuneet siihen! Kosmetologit, hieroja ja kampaajat tarjoavat teille valinnaisen hoidon -10%, kun käytät koodin ”blackfriday” kommenttikenttään. 

Tämä tarjous on voimassa vain, jos teet varauksen Black Friday -perjantaina 27.11.2020. Hoito tulisi varata 27.11-31.12.2020.

 

Tarjoamme myöskin kaikki Abloomin tuotteen -40%, vain tuona päivänä, eli nappaa tämä mahdollisuus ja osta itsellesi oikea ihonhoitotuote juuri sinun ihollesi. Abloom sisältää suuren määrän c-vitamiinia ja aloe veeraa, täysin ilman säilytysaineita. 

Psst! Muita tarjouksia saattaa tulla myös Instagramiin, joten älä unohda seurata meitä myös siellä 😉 

 


Miksi valita hieronta?

 

Kun hiukset alkavat olla liian pitkät, suurin osa meistä menee kampaajalle, jossa muutos ja parannus nähdään heti. Itse uskon, että se voi olla syy miksi niin usein ei tule käytyä hierojalla -lopputulosta ei näe heti. Kuitenkin hieronnalla voit saada erittäin hyviä vaikutuksia kehoosi. 

Tutkimuksissa on todettu, että noin 30% niistä jotka käyvät hieronnassa, valitsevat hieronnan koska he haluavat vähentää stressiä ja rentoutua. Tutkimukset osoittavat myös, että stressihormoni kortisoli voi vähentyä jopa 31% lyhyen hieronnan jälkeen, samalla ”voi-hyvin” hormonit dopamiini ja serotoniini voivat lisääntyä jopa 30%. 

Hieronta voi siis vähentää sekä 

ahdistusta että masennusta, ja myöskin kiihdyttää verenkiertoa lihaksessa ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Toinen tärkeä terveyshyöty hieronnalla on, että hieronta lisää kipua lievittäviä hormoonien määrää. 88% henkilöistä jotka käyvät hieronnassa ovat samalta mieltä; hieronta vähentää kipua ja tuo positiivisia vaikutuksia kehoon. Arkielämässä käytämme itse asiassa myös itsehierontaa kivunlievitykseen. Jos esimerkiksi lyöt polvesi tai kyynärpääsi ensimmäinen reaktion on yleensä alueen hierominen tai taputteleminen.  

Hieronta voi myös auttaa vähentämään 

ärsytystä ja parantamaan arpien ulkonäköä.

Keisarileikkauksen tai leikkauksen jälkeen saat arpia, jotka voivat olla violetteja tai kohollaan, kutisevia, kireitä tai liikkumista estäviä. Siihen arpihieronta on erittäin sopiva vaihtoehto. Arpihieronnan tarkoituksena on tehdä arvesta pehmeämpi, tasaisempi, vaaleampi ja liikkuvampi. Arpihierontaa voidaan suorittaa myös päivittäin arpien parantumisen jälkeen, noin 4-6 viikkoa leikkauksen jälkeen.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä – tiesitkö, että kosketus on todella tarpeen, jotta voimme tuntea olomme hyväksi?Terveyttä edistävä on muutakin kuin vain ihana kosketuksen tunne. On olemassa tutkimuksia ja tosiasioita, jotka osoittavat, että tunnemme olomme huonommaksi, jos emme saa läheisyyttä. Oksitosiinia kutsutaan yleensä kehon omaksi ”rauha ja hiljaisuus” -hormoniksi. Hormoni muodostuu aivojen hypotalamuksessa ja kulkeutuu verenkiertoon hermokuitujen kautta. Hormonia vapautuu hellävaraisella kosketuksella, halauksilla ja hieronnalla. Kosketuksen tarve on synnynnäinen. Lapsella, joka on kasvanut paljon fyysisen kontaktin kanssa, on suuremmat mahdollisuudet vakaampaan kehitykseen kasvamisen aikana. Kosketuksen puute voi aiheuttaa meille suuria ongelmia ahdistuksessa, epävarmuudessa ja stressinkestävyydessä jopa vielä aikuisiällä. Kerstin Uvnäs Moberg kertoo tehneensä tutkimuksen päiväkodissa, jossa he ottivat käyttöön kymmenen minuutin hieronnan päiväsaikaan. Vain kolmen kuukauden aikana nähtiin, että hieronnan saaneet lapset tulivat rauhallisemmiksi kuin lapset, jotka eivät saaneet sitä. Kymmenenkin minuuttia päivässä voi saada ihmeitä aikaan! 

Varaa oma aikasi  hierontaan oman hyvinvointisi edistämiseksi 

 

 

Översätt/Kääntää

Pysy lämpimänä Hotstone hieronnalla!

Jotkut ovat jo ottaneet talvitakit ja myssyt esille, kun taas toiset pitävät kiinni syksyn takeistaan. 
Jatkossa sää vain kylmenee, ja hakeudut peiton alle seuranasi kuuma kuppi kahvia tai teetä. 
Tiesitkö, että tarjoamme jotain vielä mukavampaa? Nimittäin kuumakivihieronnan. 
 
Kuumakivihieronta koostuu 60 minuutin kokovartalohieronnasta, jossa lämmitetyt sileät kivet 
luovat syvemmän rentoutumisen ja lievittävät lihaskipuja. Kivien päästämä lämpö luo rauhallisen 
ja rauhoittavan vaikutuksen kehon hermostoon ja soveltuu erityisesti niille, joilla on jännittyneet 
lihakset, stressiä, unettomuutta, masennusta ja jännitystä. Meillä on myös mahdollisuus tarjota 
sinulle tämä hoito yhdessä rakkaan henkilön, esim. ystävän, sisaruksen tai puolison kanssa 
duo-huoneessa. Duo- huoneessa on kaksi hierontapetiä, ja teitä palvelee aina kaksi kosmetologia. 
 
Huomioitavat asiat ennen kuumakivihierontaa ja hoidon jälkeen: 
 
Sinun tulisi pidättäytyä tästä hoidosta, jos elimistössäsi on infektio, kuten kuume, vaikea 
ekseema, korkea verenpaine, sydän- ja verisuonisairauksia, avoimia haavoja, syöpä, diabetes, tai 
jos olet raskaana. 
 
Hoidon jälkeen annamme sinulle lasillisen vettä ja ohjeistamme sinua juomaan tarpeeksi vettä 
lähipäivien aikana. Koska hieronta kiihdyttää veri- ja imunestekiertoa, toksiinit ja kuona-aineet 
elimistössä alkavat kiertää ympäriinsä. Tämän takia on tärkeää, että puhdistamme kehoa 
juomalla vettä, jotta kuona-aineet pääsevät virtsan mukana pois. 
 
Tarjoamme 60 minuutin kuumahieronnan hintaan 80 €, ja jos tulette meidän duo-huoneeseen hinta on 70€/henkilö. Voit varata ajan verkkosivustomme 
kautta tai soittaa meille. Lämpimästi tervetuloa! 🙂 

Candying, sugaring, sokerointi… mikä tämä on?

Hei kaikki!

Usein puhuttuna aiheena on karvanpoisto, josta jokaisella on omat mieltymysensä. Siksi haluaisinkin antaa teille vähän informaatiota koskien sokerointia, sekä vastata usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kotimainen Scandinavian Skin Candy on ammattilaisten käyttämä avainlippu tuotesarja. Se sisältää ihoa hoivaavaa xylitolia, joka rauhoittaa ihoa karvanpoiston yhteydessä. Skin Candyllä voidaan poistaa karvoja jokaiselta ihoalueelta turvallisesti, luonnollisesti ja hygieenisesti. Myöskin tuotteiden tuoksut ovat mielestäni ihania, nimensä mukaisesti kuin karkkia!

Sokeroinnin olemme valinneet hoitolaamme kaikkien muiden karvanpoistomenetelmien joukosta siitä syystä, että se on tehokas mutta hellävarainen; karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, ja se on samalla myöskin ihoystävällinen valinta. He kirjoittavat omilla kotisivuillaan näin:

“Wax is for Cars, Candy is for Skin”

”Vaha ei ole hyväksi iholle, koska se tarttuu myös elävään ihosoluun. Se ärsyttää ihoa ja silloin karvanpoisto tuntuu kivuliaalta.

Vahauksessa ihokarvat poistetaan päinvastoin kuin Skin Candyllä, karvan luonnollisen kasvusuunnan vastaisesti. Silloin on myös riski, että karvat katkeavat eivätkä irtoa karvatuppea myöden ja kasvavat takaisin nopeasti.

Me suosittelemme iholle vain parasta – Skin Candyä. Meidän luonnolliset karvanpoistomassat sisältävät Xylitolia, joka hoitaa samalla myös ihoa.

Karvat poistetaan niiden luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti, jolloin ne irtoavat paremmin ja hellävaraisemmin kuin millään muulla menetelmällä. Skin Candy karvanpoistomassa tarttuu ihokarvan lisäksi myös kuolleeseen ihosolukkoon ja jättää siksi ihon silkinpehmeäksi, viikoiksi!”

Tässä muutamia kysymyksiä ja vastauksia sokeroinnista:

Miksi sokerointi?

Vähemmän ihoärsytystä ja sisäänkasvaneita karvoja, sokeri kuorii ihoa sekä vähentää hajuja esimerkiksi kainaloden alueella, oivallinen ikäänkuin detox -vaikutteinen hoito vartalolle!

Sattuuko?

Riippuu omasta kipukynnyksestä sekä sokeroitavasta alueesta, säännöllinen sokerointi auttaa tähän. Kuitenkin kipu kestää vain pienen hetken ja hoito kestää vain lyhyen aikaa.

Ennen hoitoa:

Välta kovia kuorintoja, sekä ihon rasvausta.

Jälkeen hoidon:

Vältä hikoilua, saunomista, kuorintaa, sekä deodorantteja 24 tuntia hoidon jälkeen. Vältä myöskin suihkua heti hoidon jälkeen, mielellään vasta seuraavana päivänä.

 

Jos keksitte lisää kysymyksiä, voitte jättää kommentin tai lähetä viestiä info@kikas.fi, ja vastaan kysymyksiinne mahdollisimman pian 🙂


Abloom, tästä puhtaammaksi ei voi enää mennä!

Oletko kuullut Abloomista? Abloom sisältää 100% luomusertifioituja raakaaineita, 
elintarvikelaatuisia ainesosia, jotka tunnetaan parantavasta, terapeuttisesta ja lääkinnällisestä 
vaikutuksesta iholla. Ihonhoito ei muutu tästä enää puhtaammaksi! Abloomin tuotteet eivät 
sisällä säilöntäaineita tai toksiineja, ja mikä parasta, Abloom tunnetaan saamastasi hienosta 
kiillosta, hehkusta, joka kestää koko päivän. Ennen kuin aloitin Kika’sin kosmetologina, pidin 
kiinni lauseesta ”Abloom Skin Facial for you”. 
Kuvittele syvästi rentouttava kasvohoito sellaisilla puhtailla tuotteilla, joihin kuuluvat myös syvä 
kudoshieronta, akupressuuri ja imukudoksien tyhjennys. Hoito ei voisi olla ylellisempi kuin tämä. 
Kun sitten aloin työskennellä täällä kosmetologina, kokeilin tätä hoitoa ja se antoi minulle niin 
miellyttävän tuloksen, että istuin heti alas ja kirjoitin siitä uutiskirjeen. 
 
 
Löysin suosikkituotteeni Abloomilta, joka oli kasvonaamio. Abloomin ylellinen biomaski on 
erinomainen naamio ravitsemaan, rauhoittamaan ja nuorentamaan herkkää, ärtynyttä ja 
tulehtunutta ihoa. Siksi se on täydellinen aknen, näppylöiden, ruusufinnin ja herkän ihon 
hoitoon. Naamio on pitkään ollut ehdoton suosikkimaskini, kun iho saa niin mukavan hehkun, 
ja tuntuu heti puhtaalta ja rauhoittaa ihon kaikkia ärsytyksiä. Heti 10 minuutin jälkeen tulehtunut 
näppy on pienentynyt, joten tämä naamio is a keeper. 
 
Sekoita yksi teelusikallinen naamiota yhdessä teelusikallisen veden/vihreän teen ja tl 
ekologisen hunajan/vuohen jogurtin kanssa. Siten saat myös ylimääräistä kosteututusta. 
Tehostaaksesi hoitoa voit höyryttää ihoa tai suihkuttaa kasvovettä estämään naamion 
kuivumista. 
 
Minulla on myös  tilaisuus kertoa teille, 
että tarjoamme tällä hetkellä kaikille asiakkaillemme -30% kaikista Abloomin tuotteista.  
 

Valmista ihosi talvea varten parhaimmalla tavalla.

Hei, kosmetologi Natalie täällä. Ajattelin, että annan teille muutamia vinkkejä ihonhoidosta marraskuussa. Koska ulkona on vielä plus-asteita, meillä on onneksi aikaa valmistaa ihoa oikeilla tuotteilla, ja jotka tarjoavat riittävän suojan, kunnes miinusasteet saapuu. Tällä tavalla voimme välittää tarpeetonta kuivaa ihoa, joka saa ihon ikääntymään ennenaikaisesti ja antaa näkyviä kuivuuden merkkejä ihossa. Kun iho on tullut liian kuivaksi, esiintyy ekseemaa, joka voi olla punaista, kutisevaa ja ärtyvää.

1. Pese kasvosi ja vartalo mahdollisimman lyhyessä ajassa, ja vältä kuumaa vettä. Uskokaa minua, tiedän kuinka mukavaa se on, mutta iho kuivuu siitä enemmän,  ja joka saa sen kutisemaan kun ihon uloinkerros heikkenee.

2. Lisää mieto kasvojenpuhdistus ihonhoitorutiiniin. Tuote ei saa häiritä luonnollista pH-arvoa, joka on noin 5, jolloin ärsytyksen, kuten epäpuhtauksien ja kuivuuden riski kasvaa. Tuote, joka on auttanut useita asiakkaita syksyllä hoitamaan punertavaa ja herkkää ihoa, on ollut Esse Sensitive Cleanser.

3. Öljy, öljy, öljy. Kyllä, niin hyvä kuin se on koko keholle, se on myös pelastaja kylminä aikoina. Öljy pitää ihon joustavana, mikä estää ryppyjä. Öljyn ja kosteusvoiteen erottaa se, että öljy ravitsee esim. omega-rasvahappojen muodossa, jotka sitten palauttavat ihon suojapinnan. Se muodostaa myös päivittäisen suojan, joka estää ihoa kuivumasta. Joten meidän on siis lisättävä kosteutta mutta myös rasvaa lopullisen suojan takaamiseksi. Jos et ole katsonut meidän upeaa öljyvalikoimaa, kannattaa ehdottomasti tsekta Eco By Sonya -Glory Oil, Abloom-Miracle Treatment Oil ja Esse-Repair Oil, nämät öljyt sopivat kaikille ihotyypeille.

4. Vältä hankausta. Se, mitä sanon aina poikaystävälleni kun hän lainaa tuotteitani, on että tuotteet tulee hieroa kevyillä pyöreillä liikkeillä rauhallisesti, jolloin kasvojen iho ja lihaksekset rentoutuu. Yritä hieroa rauhallisemmin ja huomaat todennäköisesti eron, emme saa unohtaa olla ystävällisiä ihollemme! 🙂

5. Kuinka usein? Tämä voi olla hyvin yksilöllistä, mutta kaiken kaikkiaan sanoisin, että sinun tulisi puhdistaa kasvosi aamulla ja illalla ja käyttää aina kasvovoidetta sen jälkeen. Vaihtoehtoisesti niille, jotka haluavat tuotteen nopeasti aamulla, voit suihkuttaa kasvovettä vaunulapulle ja pyyhkiä kasvot sillä, jollon se toimii nopeana puhdistusaineena. Kosteuttamisen tulee tapahtua, kun iho on vielä kostea, jos iho on alkanut kiristyä, olet odottanut liian kauan, jolloin öljy ja kosteusvoide eivät imeydy yhtä hyvin.

Jos sinulla on kysyttävää tästä aiheesta tai haluat vinkkejä sinulle sopivista tuotteista, jätä kommentti tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kikas.fi ja vastaan mahdollisimman pian! 🙂


Tervetuloa!

Hei ihanat!

Me Kikasissa olemme nyt päättäneet, että uutiskirjeen lähettämisen tilalle aloitetaamme blogin, hauska eikö niin ? Uudet artikkelit tulee muutama kertaa viikossa ja tule olemaan kaikki tarjouksista, hoidoista, tuotteista, ihonhoitovinkkejä, hiustenhoitovinkkejä ja muita hauskoja asioita. Kun haluat saada inspiraatio ja vähän lukemista, katsokaan meidän blogi. Voitte myöskin jättää kommentin ja kirjoitamispyynnöt meille 🙂

Nähdään ! <3