Hyvinvointia luonnon kosmetiikasta

Kikas Natural Green Beauty & Spa haluaa tuoda jokaiseen päivään pientä luksusta. Sinulla on oikeus olla kaunis ja voida hyvin. Sinulla on oikeus nauttia puhtaudesta ja luonnollisuudesta ilman sen kummempia ongelmia. Iho on elävä ja tarvitsee luonnonmukaisia ainesosia saadakseen juuri sen ihanan kimmoisuuden ja säteilyn. Me haluamme antaa sinulle oikeuden nauttia omasta peilikuvastasi joka aamu hymyillen. Riippumatta minkälainen iho sinulla on voit olla varma, että luonnollisilla tuotteilla siitä tulee vielä kauniimpi! Tutustu, kokeile ja ihastu!

Tutustu tuotteisiin »

Joulu on saapunut Kikasiin! Joulunavajaiset sunnuntaina 26.11 klo 12-18.

Joulun ihanimmat lahjat löydät meiltä!

Klintan upeat joulutuoksut tänä vuonna ovat Appelsiini & Mausteneilikka,
Kultaa, Suitsuke & Mirha ja Mistelimarja. Tuoksut hemmottelee sinua huonetuoksun, tuoksukynttilän ja huulivoiteen muodossa.

Tänä vuonna Jurliquen lahjapakkaukset ovat ylellisiä sekä ensiluokkaisen upeita! Nämä ihanuudet voit antaa lahjaksi tai miksipä ei itsellesi.

Inika Organics lahjapakkaukset ovat myös monipuolisia ja hieno idea joulupakettiin. All about eyes paketti sisältää ripsivärin sekä eyelinerin pienessä meikkipussissa, tuotteet ovat olleet erittäin pidettyjä.

Tutustu joulun taikaan!

Generic placeholder image
instagram-dec-8

Aukioloajat

Kikas Lifestyle & Spa on auki sinua varten uusissa tiloissa Wasaborgin talossa osoitteessa Vaasanpuistikko 14, sisäänkäynti kujan puolelta.

Drop in & Shop

Ma - pe klo 11 - 18
La klo 11 - 15

Muut kellonajat sopimuksen mukaan. Ajanvaraukset voitte tehdä puhelimitse päivisin ja netin kautta vuorokauden ympäri!

Ota meidän yhteyttä! »

esse_salon_treatment2

Spahoidot

Kauneushoitoja löytyy pilvin pimein, kuinka tiedät mikä on juuri sinulle sopiva ja mikä on ihollesi tärkeää? Meille sinä olet tärkeä ja haluamme antaa sinulle parasta mahdollista, mutta haluamme myös, että luonto ei rasitu meidän kauneutemme takia. Joka kerta kun itse nautit luonnollisesta kasvohoidosta, säästät myös luontoäitiä. Kikas Lifestyle & Spa tarjoaa laajan valikoiman upeita luonnollisia kauneushoitoja peruskasvohoidosta kokovartalohoitoon asti. Meille on erittäin tärkeää, että tuotteet, joita käytämme hoitojen yhteydessä ovat luonnollisia, ekologisia ja toimivia.

Tutustu hoitoihin »

instagram-nov-8

Varaa oma aikasi tässä!

Haluatko kokeilla jotain uutta? Kikas Natural Green Beauty & Spa tarjoaa täysin luonnolliset ja erittäin rentouttavat kauneushoidot juuri sinulle!

Varaa tästä! »

Luotettava

Haluatko että tilaamasi tuotteet ovat turvallisia ja alkuperäisiä?

Kikas Lifestyle & Spa on toiminut vuodesta 2012 ja on valtuutettu jälleenmyyjä.

Kaikkien valmistajien tuotteet toimitetaan joko suoraan valmistajalta tai maahantuojan kautta. Voit olla varma siitä, että ostamasi tuotteet ovat juuri se mitä tilaat eikä mikään kopio!

Lue lisää! »
fb-logo

Facebook

Voisit seurata meihin Facebookissa. Facebookissa jaamme uusia kampanjoita ja tapahtumia koko ajan!

Sirrä Facebookiin »

insta-logo

Instagram

Meidät löydät myös instagramista, seuraa meitä ja saa hyviä inspiraatioita!

Siirrä Instagramiin »

news

Uutiskirje

Kika´s uutiskirje sisältää uutuuksia sekä upeita tarjouksia! Uutiskirjeen saat kerran kuukaudessa, kirje on maksuton.

Tilaa uutiskirjeemme tästä! »

Klinta Massageljus & Hudvård